Golvläggning Lidingö

DAS Kulturrenovering AB – golvläggning Lidingö

Stolta yrkesmän

Befinner du dig i Lidingö och behöver hjälp med golvläggning? I så fall är du riktigt varmt välkommen till vår firma, DAS Kulturrenovering AB. Vårt team av kunniga medarbetare har många års erfarenhet från branschen och är specialiserade inom bland annat äldre byggnadsvård och kulturrenoveringar, men jobbar även med andra projekt.

Med våra tjänster vänder vi oss både till privatpersoner som företagare och tillhör du den förstnämnda kategorien, kan du många gånger få ta del av rotavdraget som du kan läsa mer om här.

Golvläggning Lidingö

Erfarenhet

Med många år inom branschen kan vi på DAS Kulturrenovering hantera det mesta inom byggbranschen. Vi ser till att säkerställa vårt jobb med bästa kvalitet på våra arbeten, så att du som kund får ett önskad resultat efter dina önskemål.

Stora och små uppdrag

Vi åtar oss alla olika projekt. Oavsett omfattning ser vi till att fullborda arbetet med en enorm precision och noggrannhet. Vi gör allt från kompletta arbeten till små korrigeringar för både privatkunder och företag. Vill du veta mer om vad vi erbjuder så klicka här!

VÅRA TJÄNSTER

DAS Kulturrenovering AB

LÄNNERSTA GÅRDS VÄG 15, 132 46 Saltsjö-Boo
073-628 91 56

Golvläggning Lidingö